Συμφωνία Γκρέμιο - Ροναλντίνιο!

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια όλα δείχνουν πως ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να φορέσει και πάλι την φανέλα της Γκρέμιο, της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του! Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Πάουλο Οντόνε, η Γκρέμιο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 30χρόνο άσο και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η συγκατάθεση της Μίλαν.
Με την έλευση του Αντόνιο Κασάνο στο «Σαν Σίρο», οι «ροσονέρι» λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον «Ρόνι» που βρίσκεται πίσω από τους Ιμπραϊμοβιτς και Ρομπίνιο στις επιλογές του Αλέγκρι για την επίθεση.
«Από την δική μας πλευρά και αυτή του Ροναλντίνιο, όλα είναι κανονισμένα. Πλέον το μόνο που απομένει είναι ο Ρομπέρτο ντε Ασίς (μάνατζερ και αδερφός του παίκτη) να διαπραγματευτεί με τη Μίλαν για την αποδέσμευσή του. Το σημαντικό για μας είναι, πως ο Ροναλντίνιο θέλει να επιστρέψει στην Γκρέμιο, στο σπίτι του και στην ομάδα που έμαθε μπάλα».
Ο Βραζιλιάνος άσος μεταγράφηκε στη Μίλαν από την Μπαρσελόνα το 2008 έναντι 18.5 εκατ. ευρώ και πρόσφατα κλήθηκε ξανά στην «σελεσάο» από τον Μάνο Μενέζες.