Ραντεβού διεκδικητών στο Τορίνο

Το μεγάλο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Λάτσιο δεσπόζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες καταδιώκουν την πρωτοπόρο Μίλαν, συνεπώς το αποτέλεσμα του κυριακάτικου ματς στο «Ολίμπικο» του Τορίνου θα παίξει μεγάλο ρόλο στους συσχετισμούς της κορυφής. Οι «λατσιάλι» δεν έχουν νίκη στην έδρα της «μεγάλης κυρίας» από την σεζόν 2002-03 και έπειτα, φέτος όμως πείθουν πως είναι η χρονιά της επιστροφής τους στα ψηλά, ενώ προέρχονται και από νίκη επί της Ίντερ με 3-1.
Ο Έντι Ρέγια αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας εκεί που θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Ράντου και πιθανότατα και ο Γαρίδο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Από την «Γιούβε» θα λείψουν οι Μπουφόν, Ριναούντο, Αμάουρι, Ντε Τσέλιε, Μαρτίνες αλλά ο Ντελ Νέρι έχει ξανά στην διάθεση του τον Γκριγκέρα.
Η Μίλαν καλπάζει τον τελευταίο καιρό στην Ιταλία και το μεσημέρι της Κυριακής παίζει με την Μπολόνια του Αλμπέρτο Μαλεζάνι στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα», έχοντας να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Φλαμινί και Τιάγκο Σίλβα και με τον Νέστα να εκφράζει την σιγουριά πως είναι σε θέση να σταματήσει τον Μάρκο Ντι Βάιο.
Το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται δύσκολο για την Νάπολι που ισοβαθμεί με την Γιουβέντους στην τρίτη θέση. Οι «παρτενοπέι» φιλοξενούνται στο «Μαράσι» από την Τζένοα που συνέρχεται μετά το κακό ξεκίνημα της στην Serie A. Μάλιστα, ο Βάλτερ Ματσάρι δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λαβέτσι που τραυματίστηκε στην χιτσκοκική νίκη επί της Παλέρμο ενώ από τους «ροσομπλού» θα απουσιάσουν Καλάτζε, Παλάσιο, Σκούλι και Τσίκο.
Η Ίντερ δεν έχει υποχρεώσεις γιατί για αυτήν υπάρχει μπροστά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Άμπου Ντάμπι, ενώ η Ρόμα υποδέχεται την ουραγό Μπάρι στο «Ολίμπικο». Το ντεμπούτο του Μάριο Μπερέτα στον πάγκο της Μπρέσια θα γίνει στο εντός έδρας ματς με την Σαμπντόρια, την ώρα που η Πάρμα ταξιδεύει στην Σικελία για το ματς με την Παλέρμο δίχως τον Ερνάν Κρέσπο, δηλαδή τον άνθρωπο που έχει σημειώσει τα πέντε τελευταία γκολ της στο πρωτάθλημα.
sportdog.gr