Παπασταθόπουλος: Δεν φεύγω από τη Μίλαν

Η μη χρησιμοποίηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει "πυροδοτήσει" φήμες που θέλουν τον Έλληνα αμυντικό να αποχωρεί από τον σύλλογο, κάτι που διέψευσε ο ίδιος σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του.
"Ουδέποτε υπήρξαν τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις με την ομάδα μου και τον μάνατζέρ μου. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους πρώτες έξι μήνες παρουσίας μου στο Μιλάνο, όπως και τα στελέχη του συλλόγου από εμένα, βελτιώθηκα σημαντικά στο επίπεδο της τακτικής και θέλω να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά προκειμένου να καθιερωθώ στη Μίλαν. Η θέση της διοίκησης είναι ότι παρότι ήρθαν προτάσεις από αρκετές ομάδες, δεν είμαι προς παραχώρηση διότι ο σύλλογος με θεωρεί μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις των τελευταίων χρόνων", τόνισε στον "NovaΣΠΟΡ FM".
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) ο μάνατζερ του διεθνή στόπερ συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή των "ροσονέρι", Αριέντο Μπράιντα, με τον Τύπο της Ιταλίας να κάνει λόγο περί απόφασης αποχώρησης από αυτήν τη συνάντηση.
sportnooz.gr