Απολύθηκε από την Νιούκασλ ο Χάτον

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται από την Δευτέρα η Νιούκασλ που ανακοίνωσε πως χωρίζει τους δρόμους της με τον Κρις Χάτον, μία μέρα μετά την ήττα από την Γουέστ Μπρόμιτς με 3-1 στο «Χόθορνς». Ο 51χρονος Ιρλανδός προσελήφθηκε το 2008 από τον σύλλογο του αγγλικού βορρά ως βοηθός του Κέβιν Κίγκαν και από την σεζόν 2009-2010 ανέλαβε πρώτος προπονητής, καταφέρνοντας να ανεβάσει ξανά την ομάδα στην «Πρέμιερ Λιγκ».
Η διοίκηση της Νιούκασλ γνωστοποίησε πως πρόθεση της είναι να δώσει την ευκαιρία σε έναν πιο έμπειρο τεχνικό από τον Χάτον που πάντως και φέτος τα πήγαινε αρκετά καλά. Άλλωστε, οι «καρακάξες» βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στο ενεργητικό τους όπως η νίκη με 1-0 μέσα στο «Εμιρέιτς» και εκείνο το 5-1 επί της «μισητής» Σάντερλαντ στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ»…
Σύμφωνα με τους μπουκ, πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Χάτον είναι ο Άλαν Πάρντιου (πρώην τεχνικός της Γουέστ Χαμ, της Τσάρλτον και της Σαουθάμπτον) και τον ακολουθεί σε πιθανότητες ο Μάρτιν Ο’ Νιλ που αποχώρησε από την Άστον Βίλα στις αρχές της σεζόν.
sportdog.gr