Το αθώο κλάμα που έγινε χαρά!

Οι μεγάλοι αστέρες δεν κρίνονται μόνο στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού και αρκετοί ποδοσφαιριστές της Μπαρσελόνα το έχουν αποδείξει αυτό, όπως για παράδειγμα ο Νταβίντ Βίγια που είχε στείλει μία φανέλα του στους μεταλλωρύχους της Χιλής (στο γνωστό συμβάν που είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο τότε). Σειρά του Τσάβι Ερνάντεθ να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, σε μία σαφώς λιγότερο σημαντική κίνηση, αλλά προσφέροντας χαρά στη μικρή Αλέκε.
Το 4χρονο κοριτσάκι, πριν από μερικούς μήνες, είχε συγκινήσει ολόκληρη την Ισπανία όταν τη «συνέλαβε» ο τηλεοπτικός φακός, στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία, να ζητά τον Τσάβι. Το πούλμαν πέρασε από μπροστά της, εκείνη φώναζε το όνομα του αγαπημένου της ποδοσφαιριστή, αλλά λες και ένιωσε πως δεν την ακούει και δεν κάνει κίνηση να κατέβει (!) και να έρθει προς το μέρος της… πλάνταξε στο κλάμα!
Το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι TV3, όμως, έκανε το όνειρο της μικρής «Ολλανδέζας» (αυτή είναι η καταγωγή της) πραγματικότητα αφού της ετοίμασε μία έκπληξη. Στο στούντιο όπου την κάλεσε ήταν και ο Τσάβι που της χάρισε μία φανέλα της Μπαρσελόνα με το όνομα της, κάτι που… φώτισε το προσωπάκι της!