«Χρυσάφι» ζητάει ο Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες δήλωσε πρόσφατα, πως έχει χάσει το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, εάν η Μάντσεστερ Σίτι του προσφέρει 300.000 λίρες την εβδομάδα, δεν αποκλείεται να το ξαναβρεί… Μία ημέρα μετά το έγγραφο αίτημα του Αργεντίνου στη διοίκηση των «πολιτών», με το οποίο ζητούσε να αποχωρήσει από την ομάδα, και την αρνητική απάντηση που εισέπραξε, ο διεθνής άσος δήλωσε: «Μπορώ να διαβεβαιώσω, πως ζήτησα μεταγραφή από τον πρόεδρο της ομάδας. Τώρα πρέπει να ξεδιαλύνω τις σκέψεις μου, καθώς είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Είμαι αγανακτισμένος όμως από τη διοίκηση, που επικαλείται ότι έχω επηρεαστεί. Ήθελα να φύγω από το καλοκαίρι, έπειτα πείστηκα να μείνω. Δυστυχώς, τα αισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει, είναι λυπηρό που φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση».
Στη συνέχεια, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας αποκάλυψε, πως η σχέση του με ορισμένους ανθρώπους του συλλόγου δεν είναι η καλύτερη δυνατή: «Η σχέση μου με ορισμένα στελέχη και άτομα του συλλόγου έχει κλονιστεί και δεν μπορεί να αλλάξει. Θέλω να ξεκαθαρίσω, πως δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα με τον προπονητή μου, Ρομπέρτο Μαντσίνι».
Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στους μπλε. Σύμφωνα με τους «Times», ο Τέβες έχει ζητήσει 300.000 λίρες την εβδομάδα(!) για να παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ. Ωστόσο, η «Sun» φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη, αφού υποστηρίζει πως εάν η Σίτι δεν επιτρέψει στον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει, τότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του!