Άρωμα μουντιάλ και Euro στην εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου

Έντονο άρωμα Εθνικής Ελλάδας είχε η εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου στα Χανιά. Ο Ηλίας Χορευτάκης και οι συνεργάτες του έδωσαν Κρητικό ρυθμό στην εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών 450 άτομα.
Στην χοροεσπερίδα βραβεύτηκαν με κρητικό μαχαίρι ο Νίκος Σαργκάνης, ο Ανδρέας Μπόμης για το βιβλίο-αφιέρωμα στην Εθνική Ελλάδας με Κρητικό μαχαίρι από τον πρώην βουλευτή Στέλιο Νικηφοράκη, ο αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Χανίων, Λευτέρης Παπαδερός και ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης βράβευσε τον αντιπρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου Βορείου Ελλάδος Τάσο Κωτούλα (τρομπετίστας της Εθνικής Ελλάδος) με μια φανέλα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη της Εθνικής από το μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και η νέα βουλευτής Λίτσα Κουρουπάκη βράβευσε την ΠΑΕ Πλατανιάς για τη συμμετοχή της στην Super League 2. Επίσης βραβεύτηκε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Amstel) μέσω του αντιπροσώπου της Γεώργιο Νάκης για την μεγάλη βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογο μας.
Η εκδήλωση είχε χρώμα Νοτίου Αφρικής αλλά και EURO 2004 καθώς την αίθουσα κοσμούσε το Κύπελλο της Πορτογαλίας αλλά και φανέλες και μπάλες από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.