Στους 8 η Νάπολι

Την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι ως γηπεδούχος την Ίντερ, πανηγυρίζει η Νάπολι. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια στο “Σαν Πάολο”, στο πλαίσιο του 5ου γύρου της διοργάνωσης.
Η Νάπολι ξεκίνησε δυναμικά το ματς και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 9', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαβέτσι ο Γεμπντά με εξαιρετική κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να κάνουν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 23' έγραψαν το 2-0, με τον Χάμσικ από τα δεξιά να σεντράρει στο ύψος του σημείου του πέναλτι, τον Ζουνίγκα να αφήνει τη μπάλα για τον Λαβέτσι, ο οποίος πλάσαρε έξοχα τον Λουπατέλι.
Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, αλλά στο 56' ο ρέφερι του ματς ανακάλυψε πέναλτι, σε υποτιθέμενη ανατροπή του Μετζιορίνι από τον Κριμπάρι. Ο Μετζιορίνι ευστόχησε από τα 11 βήματα, δίνοντας ενδιαφέρον στο ματς. Οι ατυχίες για τη Νάπολι, η οποία συνέχισε να έχει την απόλυτη υπεροχή, συνεχίστηκαν στο 75', με τον Βιτάλε να φεύγει ουσιαστικά δακρυσμένος με σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και μάλλον, μετά τον Γκράβα που τραυματίστηκε το Σάββατο, χάνει και αυτός το υπόλοιπο της σεζόν.