Γουόλκοτ: Ζητώ συγνώμη

Στόχος της Άρσεναλ στον επαναληπτικό αγώνα με τη Λίντς είναι να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Ωστόσο, ο Θίο Γουόλκοτ φάνηκε δυσαρεστημένος με τον τρόπο που κέρδισαν οι «κανονιέρηδες» το πέναλτι στον πρώτο αγώνα και προηγήθηκαν 1-0, αν και στη πορεία του αγώνα κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τους δύο προπονητές επειδή “βούτηξα”. Προσπαθούσα να πάρω πέναλτι» δήλωσε μετά τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων ο 21χρονος φορ, ενώ προσπαθώντας να δικαιολογηθεί πρόσθεσε: «Ρώτησα έναν συμπαίκτη μου αν θα έκανε το ίδιο και μου είπε πιθανόν ναι. Δεν είμαι τέτοιου είδους ποδοσφαιριστής, αλλά το έκανα και ζητάω να με συγχωρέσετε».
Συνεχίζοντας την απολογία του ο Γουόλκοτ είπε: «Έχω ακούσει παίκτες να λένε πως αν νιώσεις ένα άγγιγμα πέσε και μπορεί να πιάσει. Κάπως έτσι ήταν η φάση. Δεν είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου για την πράξη μου αυτή, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την ισοπαλία που πήραμε. Αστειευόμενος μάλιστα με τον διαιτητή αργότερα του είπα πως αυτή ήταν η πρώτη μου βουτιά και ήταν πολύ καλή».