Μίλησε ο… Γουέμπ

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Λίβερπουλ (1-0), με τον μεγάλο πρωταγωνιστή τον… διαιτητή, Χάουαρντ Γουέμπ, ο οποίος με τις αποφάσεις του έστειλε τους «κόκκινους διαβόλους» στην επόμενη φάση του θεσμού.
Συγκεκριμένα με την έναρξη του παιχνιδιού ο Άγγλος ρέφερι (2ο λεπτό) είδε παράβαση σε μαρκάρισμα του Άγκερ πάνω στον Μπερμπάτοφ μέσα στην περιοχή των «ρεντς» και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ράιαν Γκιγκς που ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε και δέχτηκε το «δώρο» του Γουέμπ δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Μάλιστα λίγο πριν την ανάπαυλα η Γιουνάιτεντ έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα όμως ο Έβανς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Ρέινα.
Στην επανάληψη οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και έφτασαν κοντά στο 2-0 χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Το τελευταίο σφύριγμα του μεγάλου πρωταγωνιστή, Χάουαρντ Γουέμπ, βρήκε την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να πανηγυρίζει την πρόκριση και τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού με το… παράπονο.