Κάλεσμα Ράφα στην Πόλη

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Φενέρμπαχτσε από το Κύπελλο Τουρκίας σε συνδυασμό με την ασταθέστατη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα έχουν οδηγήσει τον πρόεδρο των «καναρινιών», Αζίζ Γιλντιρίμ, στην απόφαση περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία με τον Ράφα Μπενίτεθ να αποτελεί τον διακαή του πόθο.
Ο Αϊκούτ Κοτζαμάν, λοιπόν, μετρά απ' ό,τι φαίνεται ώρες στον πάγκο της ομάδας της Πόλης και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ δεν αποκλείεται να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του, ειδικά αν το αποτέλεσμα δεν είναι νικηφόρο.
Και ο Γιλντιρίμ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Ισπανό προπονητή, που είναι... άνεργος μετά το «διαζύγιο» με την Ιντερ και βάσει των όσων γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες δεν έχει κλείσει την πόρτα στην προοπτική της Φενέρ. Αλλωστε, ο Γιλντιρίμ είναι αποφασισμένος να του προσφέρει συμβόλαιο-μαμούθ 4,5 ετών με αποδοχές τεσσάρων εκατ. ευρώ και μπάτζετ μεταγραφών που θα ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ.
Ετσι στην Τουρκία πιστεύουν πως σύντομα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Μπενίτεθ, για τον οποίον ο Γιλντιρίμ επεσήμανε πως «πρόκειται για έναν σπουδαίο άνθρωπο και τεχνικό».
GOAL News