Τελειώνει ο Χόντγκσον

Πόσο θα συνεχίσει να τους ταλαιπωρεί; Πόσο ακόμα θα τον αντέχουν; Αυτά είναι τα ερωτήματα που τίθενται για την ομάδα της Λίβερπουλ, πέρα βέβαια από το κλασικό: Πόσο χειρότερα μπορεί να πάει; Το πρώτο ερώτημα αφορά βεβαίως τον προπονητή της ομάδας, Ρόι Χόντγκσον, που συνεχίζει με λόγια και πράξεις να ταλαιπωρεί όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ («Φύγε το πρωί» του φώναζαν στο ματς με τη Μπλάκμπερν, οι οπαδοί της οποίας πήραν στο... ψιλό τον Αγγλο τεχνικό), αλλά πιθανότατα και αρκετούς μέσα στην ομάδα. Το δεύτερο ερώτημα αφορά αυτούς που ταλαιπωρεί ο Αγγλος τεχνικός, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να τον ανεχτούν, με τη διοίκηση των Ρεντς να ετοιμάζεται να τον διώξει.
Από την άλλη φαίνεται ότι ο Χόντγκσον δεν θα σταματήσει να ταλαιπωρεί το «Ανφιλντ» και όσους κινούνται γύρω από αυτό, καθώς δεν δείχνει… έλεος. «Ήταν σαν να έκαναν οι αντίπαλοι προπόνηση στα σουτ και στις αντεπιθέσεις. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με τρία γκολ και έπρεπε στη συνέχεια να ανέβουμε ένα βουνό. Στη συνέχεια πρέπει πάντως να αποδοθούν τα εύσημα στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Μείωσαν το σκορ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε άλλο ένα γκολ με το άστοχο πέναλτι του Τζέραρντ», δήλωσε αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι δεν ξέρει που βρίσκεται.
Για τη διοίκηση πάντως η ήττα από τη Μπλάκμπερν (ομάδα από την οποία είχε αποχωρήσει τη σεζόν 97-98, ο Χόντγκσον, δηλώνοντας: «Αν δεν είχε συμβεί αυτό, οι άνθρωποι θα με κατέτασσαν στο μυαλό τους σαν προπονητή στο ίδιο επίπεδο με τον Φέργκιουσον»!) είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πλέον οι ιδιοκτήτες εμφανίζονται απογοητευμένοι από τον Χόντγκσον, που είναι πλέον στην πόρτα της εξόδου.
Πιθανότερος (προσωρινός;) αντικαταστάτης του αναμένεται να είναι ο Κένι Νταλγκλίς, που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας. Για τον πάγκο της Λίβερπουλ ενόψει καλοκαιριού ακούγονται τα ονόματα των Ράνκινγκ, Κλοπ, Ντεσάμ, Ράικαρντ και άλλα πολλά.
exedra