Ο θρύλος επιστρέφει!

Η λίαν απροσδόκητη φυγή του από τον «Άνφιλντ» πριν από σχεδόν μία 20ετία σήμανε την αρχή του τέλους της πλέον χρυσής εποχής για την Λίβερπουλ. Η μάλλον αναμενόμενη, έπειτα από τις πρόσφατες κάτι παραπάνω απογοητευτικές αγωνιστικές εξελίξεις, επιστροφή του Κέννι Νταλγκλίς στον πάγκο της πιο επιτυχημένης αγγλικής ομάδας όλοι στο «κόκκινο στρατόπεδο» ελπίζουν ότι θα σημάνει επιτέλους την απαρχή της αντεπίθεσης για τον επανάκτηση του πολυπόθητου αγγλικού θρόνου.
Η λίαν απροσδόκητη φυγή του από τον «Άνφιλντ» πριν από σχεδόν μία 20ετία σήμανε την αρχή του τέλους της πλέον χρυσής εποχής για την Λίβερπουλ. Η μάλλον αναμενόμενη, έπειτα από τις πρόσφατες κάτι παραπάνω απογοητευτικές αγωνιστικές εξελίξεις, επιστροφή του Κέννι Νταλγκλίς στον πάγκο της πιο επιτυχημένης αγγλικής ομάδας όλοι στο «κόκκινο στρατόπεδο» ελπίζουν ότι θα σημάνει επιτέλους την απαρχή της αντεπίθεσης για τον επανάκτηση του πολυπόθητου αγγλικού θρόνου. Έπειτα από δύο δεκαετίες γεμάτες απογοητεύσεις στο συγκεκριμένο μέτωπο που όταν εκείνος φορούσε την θρυλική φανέλα με το νούμερο «7» ή αργότερα ήταν το μεγάλο αφεντικό της τρομερής προπονητικής της ομάδας αποτελούσε απλά το βούτυρο στο ψωμί των διαρκών σχεδόν σ’ όλα τα μέτωπα επιτυχιών της.
Ο κατά πολλούς κορυφαίος Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και σπουδαιότερος που έχει φορέσει ποτέ την κόκκινη φανέλα κλήθηκε παραμονή του σημαντικότερου ματς του 3ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας να καλύψει το κενό του μάνατζερ μετά την απαιτούμενη, από τους φίλους και όχι μόνον της Λίβερπουλ, απομάκρυνση του Ρόι Χόντγκσον. Ο Άγγλος απέτυχε παταγωδώς, στους μόλις κάτι περισσότερο από έξι μήνες της θητείας του, να μεταφέρει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού την υποθήκη της επιτυχίας που υποσχόταν η περυσινή του πορεία με την Φούλαμ.
england365.gr