Μένει και ο Μπουφόν και ο Στοράρι στη Γιουβέντους

Την πρόθεση να διατηρήσει στο ρόστερ τόσο τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, όσο και τον Μάρκο Στοράρι εξέφρασε ο Λουίτζι ντελ Νέρι. Ο τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε ότι κανείς δεν θα φύγει μέχρι το τέλος της σεζόν, παρά τις συζητήσεις περί του αντιθέτου.
"Τον Φεβρουάριο, τόσο ο Στοράρι, όσο και ο Μπουφόν θα είναι ακόμα στη Γιουβέντους. Ο σύλλογος δεν έχει πρόθεσει να στερηθεί των υπηρεσιών κανενός εκ των δύο", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος δημόσια έχει στηρίξει τον πρώην τερματοφύλακα της Μίλαν αντί του τερματοφύλακα της εθνικής Ιταλίας, ο οποίος επανέρχεται από τραυματισμό και προκαλεί "πονοκεφάλους".
Μάλιστα ο 60χρονος προπονητής μετέθεσε εκ νέου την επάνοδο του Μπουφόν στην αγωνιστική δράση, η οποία πλέον προγραμματίστηκε για τις 13 Ιανουαρίου στο Coppa Italia. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως το καλοκαίρι υπήρξε ανάλογη συζήτηση σχετικά με το δίλημμα Ντιέγο ή Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, με τον ντελ Νέρι να δηλώνει πως ο "Ντιέγο θα μείνει", ωστόσο στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών μεταγράφηκε στην Βόλφσμπουργκ.
Ειρήσθω εν παρόδω, ο αδερφός και μάνατζερ του "πιντουρίκιο" επιβεβαίωσε ότι ντελ Πιέρο θα παραμείνει στην ενεργό δράση και περιμένει ραντεβού με τον εκτελεστικό διευθυντή των "μπιανκονέρι", Τζιουζέπε Μαρότα. Οι ιθύνοντες της "γηραιάς κυρίας" σκέφτονται να του προσφέρουν μονοετή επέκταση συνεργασίας και στη συνέχεια ένα διευθυντικό πόστο στο σύλλογο.
sportnooz.gr