Λάμπαρντ: «Ζούμε εποχές Σκολάρι»

Με μόλις μια νίκη στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η Τσέλσι βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας. Ένα σερί που είναι το χειρότερο για την ομάδα του Λονδίνου τα τελευταία 15 χρόνια και, σύμφωνα με τον Φρανκ Λάμπαρντ, θυμίζει την εποχή που στον πάγκο ήταν ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.
«Υπήρξε μία ανάλογη στιγμή, στο τέλος της θητείας του Σκολάρι όταν δεν μπορούσαμε να πετύχουμε νίκη», είπε σε δηλώσεις του ο μέσος της Τσέλσι και πρόσθεσε:
«Όλες οι ομάδες έχουν κάποιο αρνητικό ρεκόρ, όμως το δικό μας είναι κάπως παρατραβηγμένο. Υπάρχει απογοήτευση και ήρθε ο καιρός να αλλάξουν τα πράγματα».
Ο Λάμπαρντ παραδέχθηκε ότι οι πάντες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχουν επηρεαστεί από αυτό το αρνητικό σερί, ενώ όταν αναφέρθηκε στους λόγους που το δημιούργησαν, δεν δίστασε να κάνει λόγο και για έλλειψη ποιότητας.
«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, όπως η έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και η έλλειψη προσπάθειας και ποιότητας. Πρέπει να ανεβάσουμε ταχύτητα και να βρεθούμε εκεί που αξίζουμε να είμαστε. Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι αυτό το επίπεδό μας», είπε χαρακτηριστικά.