«Βλέπει» Σαμαρά η Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ είναι μέσα στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ στην αυλαία του α’ γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο τραυματισμός του βασικού και αναντικατάστατου στράικερ Οσβάλντο, όμως, έφερε μεγάλο πονοκέφαλο στον προπονητή των Καταλανών, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Ο νεαρός τεχνικός έχασε για τους επόμενους τρεις μήνες ένα από βασικά του εργαλεία και με δεδομένο πως μπορεί πλέον να στηριχθεί είτε στον έμπειρο, αλλά βαρύ Ιβάν Αλόνσο και τον νεαρό Αλβάρο, εξετάζει τις περιπτώσεις επιθετικών που μπορεί να καταφτάσουν στη Βαρκελώνη και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Ετσι στην Εσπανιόλ βάσει πηγών από την Ισπανία αποφάσισαν να ανοίξουν και πάλι το φάκελο «Γιώργος Σαμαράς», μιας και ως λύση είναι στα μέτρα τους από οικονομικής πλευράς, ενώ έχει το συν πως είναι σε ηλικία που ταιριάζει στους Καταλανούς, που έχουν φτιάξει ένα νεανικό σύνολο.
Το ειδύλλιο με τον άσο της Σέλτικ, βέβαια, δεν είναι καινούργιο. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια... Από το Δεκέμβριο του 2008 οι Καταλανοί είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον άσο της Σέλτικ. Τότε, όμως, τα λεφτά ήταν πολλά για τον επιθετικό των «Κελτών». Πλέον, όμως, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Το συμβόλαιο του «Sammy» με τους Σκωτσέζους λήγει τον προσεχή Ιούνιο και ο παίκτης δεν τα βρίσκει στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Η Σέλτικ του δίνει συμβόλαιο με ίδιες αποδοχές, όπερ σημαίνει περίπου 1,2 έως το καλοκαίρι του 2012, με τον παίκτη να θέλει και μεγαλύτερη διάρκεια και αύξηση των απολαβών του. Ετσι στην Εσπανιόλ δεν αποκλείεται σύντομα να κάνουν κίνηση για τον Ελληνα επιθετικό, τον οποίο εξετάζουν και άλλες ομάδες, όπως είναι η Λάτσιο, η Σανταντέρ και η Λα Κορούνια.
GOAL News