Στο «κενό» η συνάντηση με Φορλάν

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, φέρεται να συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ντιέγο Φορλάν, αλλά από την κουβέντα τους δεν προέκυψε κάτι θετικό. Ο μάνατζερ του Ουρουγουανού, Ντάνιελ Μπολότνικοφ, προφανώς συζήτησε αρκετά με τον Μαρότα για το μέλλον του στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο εκπρόσωπος της Γιούβε, ωστόσο, διαπίστωσε ότι η ενδεχόμενη απόκτηση του διεθνούς άσου θα κόστιζε αρκετά στη «Μεγάλη Κυρία».
Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναν παγκοσμίου κλάσης επιθετικό και ήλπιζε να δελεάσει τον Ουρουγουανό άσο. Το θέμα του, ωστόσο, δε φαίνεται να «προχωράει». Πιθανότατα οι «μπιανκονέρι» θα στραφούν στον Λουίς Φαμπιάνο.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σεβίλλης αποτελεί, πλέον, βασικό στόχο του ιταλικού συλλόγου, αν και η Γιούβε δεν δείχνει να είναι πρόθυμη να διαθέσει τα χρήματα που ζητάει η ομάδας της Ανδαλουσίας. Οι «μπιανκονέρι» πρότειναν στον ισπανικό σύλλογο, να αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, έναντι του ποσού των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Η Σεβίλλη, όμως, προτιμά να πουλήσει το Βραζιλιάνο διεθνή και ζητάει δέκα εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματά του.
Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του, περιμένει μια επίσημη πρόταση από τη Γιουβέντους, ώστε να αξιολογήσει την κατάσταση και να πράξει ανάλογα, αν και ο μάνατζερ του επιμένει ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε. «Στην πραγματικότητα, η Γιούβε δεν έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της σε εμένα ή στη Σεβίλλη», εξήγησε στην «Calciomercato.it» ο ατζέντης του Βραζιλιάνου, Χοσέ Φουέντες.