Ελλάδα-Πολωνία 0-0 Αποτυχημένα πειράματα και κακό ποδόσφαιρο!

Η Εθνική ομάδα ήταν κακή και στο παιχνίδι με την Πολωνία και μάταια αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πιο κινητικοί και πιο επικίνδυνοι από τους διεθνείς μας, που μόνο από τύχη δεν σκόραραν. Τιμήθηκε ο Ζεβλάκοφ στο τελευταίο του παιχνίδι που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.
Ευκαιρίες για δοκιμές είχε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα και έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες που δεν παίζουν να δείξουν την αξία τους. Στην πράξη όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι παίκτες μας δεν έβαζαν τα πόδια τους στην φωτιά και δεν έτρεξαν όσο θα έπρεπε και θα ήθελε ο Φερνάντο Σάντος.
Κοινώς η εμφάνισή μας ήταν όπως στο παιχνίδι με την Μάλτα. Στο 11’ απείλησε για πρώτη φορά η Εθνική. Πολύ καλό σουτ του Μήτρογλου, διώχνει εντυπωσιακά ο Σαντομιέρσκι! Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα! Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία. Σουτ του Λεβαντόφσκι, ελάχιστα άουτ. Στο 27’ ωραία Ωραία ενέργεια των Πολωνών ο Ομπράνιακ από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μεγάλη ευκαιρία για την Πολωνία. Πέντε λεπτά αργότερα, υστερα από λάθος του Κονέ η Πολωνία βγαίνει στην αντεπίθεση, ο Πέσκο κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ. Η μοναδική καλη ευκαιρία της Εθνικής ήταν στο 42’ όταν ο Μήτρογλου έχασε νέο τετ α τετ.
Στην επανάληψη η εικόνα ήταν ακόμη χειρότερο. Το παιχνίδι κακό και οι αλλαγές αποσυντόνισαν ακόμη περισσότερο την εθνική. Στο 47’ ο Ραντόφσκι βγαίνει τετ α τετ με τον Χαλκιά, πήγε να τον περάσει, αλλά τελευταία φορά ο διεθνής γκολκίπερ έδιωξε την μπάλα κι έσωσε την Εθνική. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα κυλούσε εκνευριστικά και το μοναδικό αξιοσημείωτο ήταν στο τελευταίο λεπτό που η Εθνική πήγε να το κλέψει όπως το ματς με την Μάλτα, αλλά ο Βύντρα αστόχησε από πολύ κοντά κι έτσι έμεινε το 0-0.
Οι συνθέσεις
Ελλάδα: Χαλκιάς, Βύντρα, Λαγός, Μόρας, Α. Παπαδόπουλος, Καραγκούνης, Κονέ, Καφές, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Λυμπερόπουλος, Νίνης, Τοροσίδης Σαλπιγγίδης
Πολωνία: Σαντομιέρσκι, Σάντλοκ, Γλοβάτσκι, Ζεβλάκοφ, Πίστσεκ, Ντούντκα, Πέσκο, Μπλαζικόφσκι, Μιερσεγιέφσκι, Ομπρανιάκ, Λεβαντόφσκι.
sportnet.gr