Η Μπλάκμπερν για Φαν Νιστελρόι

Ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Στιβ Κιν θέλει να φέρει στην Αγγλία τον Ρουντ Φαν Νιστελρόι. Ο τεχνικός του βρετανικού συλλόγου μίλησε στην ιστοσελίδα «ESPNsoccernet» για την προσπάθεια που κάνουν οι Άγγλοι να φέρουν στο Νησί τον επιθετικό του Αμβούργου. «Ναι, μπορώ να σας το επιβεβαιώσω ότι ενδιαφερόμαστε για τον παίκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος παρακολούθησε στο «Emirates Stadium» την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Σκοτία.
Επίσης τα «Ρόδα» στηρίζονται στις σχέσεις του Μίσελ Σαλγκάδο με τον Ολλανδό άσσο, λόγω της συνεργασίας τους στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σαλγκάδο αγωνίζεται στην Μπλάκμπερν από το 2009 και οι Άγγλοι πιστεύουν ότι θα μπορέσει να βοηθήσει να πάει ο Φαν Νιστελρόι στο «Ewood Park».
Πάντως ο παίκτης του Αμβούργου έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Αγγλία. «Σκέφτομαι να συνεχίσω σε μια καλή ομάδα στην Αγγλία μετά το τέλος της σεζόν, ή στην Ισπανία, αλλά δεν πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα επανέλθει με πρόταση, μετά από τις προσπάθειές τους τον Ιανουάριο», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Ολλανδός στην Sunday Mirror.