«Στο -20 θα ήσασταν χωρίς εμένα»!

Το κλίμα είναι βαρύ στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ η κόντρα μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Ίκερ Κασίγιας… καλά κρατεί. Ο Πορτογάλος, σε μια έκρηξη εγωκεντρισμού, φέρεται να είπε στον Ισπανό τερματοφύλακα, ότι χωρίς αυτόν η ομάδα θα ήταν 20 βαθμούς πίσω από την Μπαρσελόνα! Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος του «clasico» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και την ισοπαλία (1-1) ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρσελόνα. Ο Ίκερ Κασίγιας με το σφύριγμα της λήξης κάλεσε τους συμπαίκτες του να χειροκροτήσουν όλοι μαζί τους οπαδούς της «βασίλισσας». Ωστόσο, κάποιοι αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν, ενώ αρκετοί τον αγνόησαν και κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια. Φυσικά, το κοινό των Μαδριλένων ανταπέδωσε το χειροκρότημα που εισέπραξε από τους Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Καρβάλιο και Αντεμπαγιόρ.
Όπως αποκαλύπτει η «Confidencial», το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ ήταν κάκιστο μετά το παιχνίδι, ενώ όταν ο αρχηγός της ομάδας ζήτησε εξηγήσεις από κάποιους συμπαίκτες του που δεν τον ακολούθησαν, πήρε μία απίστευτη απάντηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν ήμουν εγώ, θα ήσασταν ήδη 20 βαθμούς πίσω από την Μπαρσελόνα»!
Μάλιστα, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που οι δύο άντρες έρχονται σε αντιπαράθεση, καθώς νωρίτερα τη φετινή σεζόν, ο Ρονάλντο είχε ζητήσει το λόγο από τον Ισπανό τερματοφύλακα για την κριτική που του ασκούσε η δημοσιογράφος και δεσμός του, Σάρα Καρμπονέρο.
athlitikanea.gr