Αποζημίωση ζητάει η Μπάρσα

Το πρώτο από τα τέσσερα clasico ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρσελόνα είναι αύριο (16/05) αλλά για κάποιους στη Βαρκελώνη έχει ξεκινήσει από τις 13 Μαρτίου. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού COPE της Μαδρίτης είπε στον αέρα ότι η Μπαρσελόνα ακολουθεί πρακτικές ντόπινγκ για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ με τον ίδιο τρόπο κατηγόρησε ουσιαστικά και τη Βαλένθια.
Ο δημοσιογράφος μάλιστα που προχώρησε στις υποτιθέμενες...αποκαλύψεις επικαλέστηκε πηγές από διοικητικά στελέχη της Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στη Βαρκελώνη, με αποκορύφωμα την απόφαση του συλλόγου της Καταλωνίας να σύρει στα δικαστήρια τον ίδιο και τον ραδιοφωνικό σταθμό ζητώντας αποζημίωση έξι εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση.
Προηγουμένως πάντως ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ ξεκαθάρισε ότι η Ρεάλ δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πείσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα. «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους η Ρεάλ με τον ραδιοφωνικό σταθμό για να καταλάβουμε ποιος λέει την αλήθεια» δήλωσε ο προπονητής της Μπαρσελόνα. Η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστικά έδρανα.
GOAL News