Γαρίδο: ''Περήφανος για τους παίκτες μου''

Η Βιγιαρεάλ παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και στην Ολλανδία,νίκησε 3-1 την Tβέντε και πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά. "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάναμε ένα τεράστιο βήμα", δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο. "Τώρα είναι ώρα να το γιορτάσουμε επειδή φτάσαμε στους "4" κάνοντας σπουδαία δουλειά στα παιχνίδια με την Τβέντε".
"Είναι μεγάλη χαρά να δουλεύεις με νεαρούς παίκτες και να παρακολουθείς την εξέλιξή τους. Αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση, καθώς τους βλέπουμε να τα δίνουν όλα ακόμα και σε τέτοιο επίπεδο", τόνισε ο Ισπανός προπονητής. "Δώσαμε μεγάλα παιχνίδια τις τελευταίες τρεις μέρες (σ.σ. την Κυριακή ηττήθηκε με 5-0 από τη Βαλένθια στο "Μεστάγια") και πιστεύω πως σε γενικές γραμμές τα πάμε πολύ καλά. Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας και πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας".
"Έρχεται ένα έντονο φινάλε στη σεζόν και η ομάδα δείχνει πως ωριμάζει. Τώρα κάθε παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς και είναι στα χέρια μας να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με ταπεινότητα", σχολίασε ο 41άχρονος Γαρίδο.