Ο χειρότερος όλων ο Χαλκιάς!

Ντροπιαστική... πρωτιά για τον Κώστα Χαλκιά, καθώς αγγλική ιστοσελίδα τον χαρακτήρισε ως τον χειρότερο τερματοφύλακα που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της χώρας ύστερα από τη θητεία του στην Πόρτσμουθ.
Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στους τερματοφύλακες στην Άρσεναλ, αλλά και το τραγικό λάθος του Εουρέλιο Γκόμες στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ, ο αρθρογράφος προσπάθησε να θυμηθεί τους -κατά τη γνώμη του- χειρότερους τερματοφύλακες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, αναδεικνύοντας χειρότερο όλων τον διεθνή πορτιέρο, ο οποίος έπαιξε για λίγο στην Πόρτσμουθ κατόπιν εισήγησης του Βέλιμιρ Ζάετς.
«Και τώρα στο νούμερο ένα. Ο Έλληνας γκολκίπερ Χαλκιάς ήρθε στην Πρέμιερ Λιγκ για την Πόρτσμουθ, έμεινε για λίγο, απέδειξε ότι ήταν εντελώς τρελός και μετά έφυγε στην Ισπανία, οπού έφυγε ξανά έπειτα από δυο παιχνίδια επιστρέφοντας στην Ελλάδα.
Έκανε το ντεμπούτο του εναντίον των μεγάλων αντιπάλων, Σαουθάμπτον, όπου ήταν μέλος της ομάδας που έχασε με 2-1 στο κύπελλο και έκανε γκάφες σε ό,τι ερχόταν προς το μέρος του. Στα πέντε παιχνίδια που έπαιξε με την ομάδα, ο Χαλκιάς έδειξε το… ταλέντο του στο να βγαίνει χωρίς νόημα σε σέντρες και να βγαίνει μίλια μακριά από το τέρμα. Σκόραρε στο δικό του τέρμα ένα φάουλ του Τιερί Ανρί και χτύπησε τον Άριαν ντε Ζέου γιατί πέτυχε αυτογκόλ. Ο Χαλκιάς σύντομα έπεσε στην 3η θέση των επιλογών από τους Τζέιμι Ασντάουν και Σάντερ Βέστερφέλντ και τελικά μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μούρθια, στην ισπανική Σεκούντα. Στην πραγματικότητα ο Χαλκιάς ήταν η επιτομή του μάνατζερ Βέλιμιρ Ζάετς στο γήπεδο. Απλά πάρα πολύ κακός», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.