Και τώρα η σειρά της Ρεάλ…

Η Μπαρσελόνα επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στο Καμπ Νου της Αλμερία με 3-1 και πλέον πάει στο Clasico της επόμενης αγωνιστικής χωρίς καμία απώλεια και με τη παράδοση συντριπτικά υπέρ της. Η Καταλανοί πραγματοποίησαν τη πρόβα τους με την ομάδα από την Ανδαλουσία, παρότι οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σθεναρά καθώς το 0-8 του πρώτου γύρου δύσκολα θα ξεχαστεί.
Έτσι έπρεπε να φτάσουμε στο 50’ για να μπει το πρώτο γκολ και αυτό για την Αλμερία με τον Κορόνα. Η χαρά της όμως κράτησε μόνο για ένα τρίλεπτο διότι τότε ο Μέσι έφερε το ματς στα ίσα. Ο Αλκαντάρα έβαλε τη Μπαρσελόνα μπροστά στο σκορ στο 64ο λεπτό και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος ξανά με τον Μέσι στο 90’.
Πλέον η Μπαρσελόνα πάει με αέρα 8 βαθμών στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ και να διατηρήσει απέναντι στη μισητή της αντίπαλο το νικηφόρο σερί που έχει από όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάθισε στον πάγκο στην αρχή της μαγικής σεζόν 2008-2009.
Οι συνθέσεις:
Μπαρσελόνα: Πίντο, Μάξγουελ, Μιλίτο (53’ Πέδρο), Άλβες, Πικέ, Τσάβι, Ινιέστα, Μασκεράνο, Αλκαντάρα (67’ Κεϊτά), Μέσι, Μπόγιαν (30’ Βίγια).
Αλμερία: Ντιέγκο, Χουανίτο, Ορτίθ (79’ Φενγκουλί), Ακασιέτε, Ενρίκε, Μισέλ, Κορόνα (67’ Ούτσε), Κρουσά (70΄Γκοιτόμ), Μπερναρντέλο, Ροντρίγκες, Πιάτι.