"Άνοιξε" λογαριασμό ο Τόρες!

Ο Φερνάντο Τόρες έκανε τη δική του ανάσταση, ανοίγοντας λογαριασμό γκολ στην Τσέλσι. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρεις μήνες και 14 ματς για να βρει δίχτυα ο Ισπανός. Ο Τόρες σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με τους ‘’μπλε’’ στο 83ο λεπτό του αγώνα με την Γουέστ Χαμ, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού από την αρχή και απειλούσαν με τους Ντρογκμπά και Καλού. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, προσπαθώντας να κόψουν τους διαδρόμους προς την εστία του Γκριν. Οι Ντρογκμπά, Καλού και Λάμπαρντ έχασαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, με το Σίαρς να απειλεί την εστία του Τσεχ. Η Τσέλσι τελικά κατάφερε να προηγηθεί πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το Λάμπαρντ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 44’.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πιέζουν αναζητώντας κι άλλα γκολ. Οι Λάμπαρντ, Ντρογκμπά και Μαλουντά είχαν καλές στιγμές, ενώ στο 68’ η προσπάθεια του Λουίζ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γκριν. Ο Τόρες, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 76’ στην θέση του Ντρογκμπά, βρέθηκε σε θέση βολής εκμεταλλευόμενος και το ότι η μπάλα κόλλησε στο ύψος του πέναλτι (λόγω του βρεγμένου τερέν) και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.
Το «Στάμφορντ Μπριτζ» πήρε φωτιά και όλοι στην ομάδα πανηγύρισαν το τέρμα έξαλα, δείγμα του πόσο περίμεναν ένα γκολ από τον Ισπανό. Το 3-0 ήρθε λίγο αργότερα με βολίδα του Καλού.