«Θέλω να μείνω στην Τσέλσι»

Ο Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει, γνωρίζοντας ωστόσο πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. «Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου στην ομάδα. Στο τέλος της σεζόν η διοίκηση θα κρίνει αν θέλει να με κρατήσει ή όχι. Αν δεν είναι ευχαριστημένοι μπορούμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό», δήλωσε αρχικά.
«Η προηγούμενη σεζόν ανήκει στο παρελθόν. Όλοι ήταν χαρούμενοι πέρυσι με το νταμπλ.
Φέτος δεν ήταν και τόσο καλά για εμάς τα πράγματα, όμως μένουν ακόμη εφτά αγώνες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι φταίει, τι χρειαζόμαστε για του χρόνου, να ρίξουμε κάπου τις ευθύνες ή να μιλήσω για το μέλλον μου. Απλά δεν είναι η σωστή στιγμή. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να κριθούμε όλοι στο τέλος της σεζόν», είπε ο «Καρλίτο».
Στη συνέχεια, ο Ιταλός πρόσθεσε πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεννόηση με τη διοίκηση, κάτι που είχε στην πολυετή παρουσία του στη Μίλαν: «Εγώ ευτυχώς έμεινα οκτώ χρόνια στη Μίλαν. Ήταν ωραία. Το σημαντικότερο σε μία ομάδα είναι να υπάρχει θετική ενέργεια ανάμεσα στη διοίκηση και στον προπονητή. Όταν δεν συμβαίνει αυτό πρέπει να υπάρξουν αλλαγές. Μέχρι τώρα η σχέση μου με τη διοίκηση εδώ είναι φανταστική. Με υποστήριξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αν στο τέλος αποφασίσει ότι δεν τα πήγα καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, γιατί θα ήθελα να παραμείνω εδώ. Θα με έκανε πολύ χαρούμενο μια τέτοια εξέλιξη».