Αύξησε τη διαφορά η Σέλτικ

Στους πέντε βαθμούς από τη 2η θέση και τη Ρέιντζερς (που αγωνίζεται αύριο) αύξησε τη διαφορά η Σέλτικ. Οι «καθολικοί» του Γιώργου Σαμαρά (σ.σ. έμεινε στον πάγκο) νίκησαν δύσκολα, με 1-0 τη Σεντ Μίρεν στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Scottish Premier League και έστω και χωρίς να χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους οπαδούς τους παρέμειναν σε θέση «οδηγού» στην κούρσα για τον τίτλο.
Η 3η της βαθμολογίας Χαρτς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μάδεργουελ στο «Τάινκασλ» αφού έμεινε στο απόλυτο μηδέν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην τέταρτη Νταντί Γιουνάιτεντ να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά, μετά το 2-0 της τελευταίας επί της Σεντ Τζόνστον.
Στο μεταξύ, πλήγμα στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας περιόδου υπέστη η Κιλμάρνοκ που δεν κατάφερε να νικήσει στο «Ράγκμπι Παρκ» την Ινβερνές.
Τέλος, στο «Πιτόντρι» και σε ένα ματς χωρίς μεγάλο και ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Χιμπέρνιαν κέρδισε με 1-0 την Αμπερντίν, η οποία από τη σειρά της υπέπεσε σε ακόμη μια εντός έδρας γκέλα φέτος.
sportnet.gr