Τεσσάρα με Καβάνι η Νάπολι!

Με σκορ 4-3, η Νάπολι επιβλήθηκε της Λάτσιο στο "Σαν Πάολο" το μεσημέρι της Κυριακής και διατηρήθηκε σε επαφή με την πρωτοπόρο Μίλαν. Αν και οι "παρτενοπέι" είχαν την βοήθεια του... διαιτητή Λούκα Μπιάντι, ο Έντισον Καβάνι για μία ακόμα φορά ήταν εκπληκτικός και με το χατ-τρικ που πέτυχε "έσπρωξε" την ομάδα του στο τρίποντο.
Στο 29΄ο Μάουρι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, παρότι η Νάπολι μέχρι τότε ήταν καλύτερη. Στο 57' ωστόσο, ο Ντίας με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, "παγώνοντας" ακόμα περισσότερο το γήπεδο. Πάντως, το προβάδισμα αυτό των "λατσιάλι" κράτησε μόλις τρία λεπτά, αφού στο 60' ο Ντοσένα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Λάτσιο και μείωσε, για να κάνει ο Καβάνι με κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα το 2-2.
Στο 67ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν δικαίως καθώς στο σουτ του Μπρόκι η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια πέρασε την γραμμή αλλά ο βοηθός δεν καταλόγισε το γκολ, ενώ ένα λεπτό αργότερα με αυτογκόλ του Αρόνικα το σκορ έγινε 2-3.
Στο 80ο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι - λανθασμένα - σε μαρκάρισμα πάνω στον Καβάνι αποβάλλοντας μάλιστα τον Μπιάβα. Ο Καβάνι ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσια για δεύτερη φορά, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 88΄ νίκησε με πλασέ τον Μουσλέρα και έκανε το τελικό 4-3, δίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στους Ναπολιτάνους.