Στα χέρια του Τόμας Ντι Μπενεντέτο περνάει από ώρα σε ώρα η Ρόμα

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ρόμα, που θα σημάνει τη μεταβίβαση των Τζιαλορόσι στην αμερικανική κοινοπραξία, της οποίας προΐσταται ο Τόμας Ντι Μπενεντέτο. Η πρόβλεψη για τις τελικές υπογραφές, που θα επισφραγίσουν και θα επικυρώσουν μια διαδικασία, η οποία άρχισε πριν από μερικές εβδομάδες, κάνει λόγο για απόψε (15/04) το βράδυ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που φτάνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το κλίμα στη διαπραγμάτευση ανάμεσα στους Αμερικανούς επενδυτές και την UniCredit S.p.a. (ελέγχει το 40% των μετοχών) είναι θετικό, ενώ οι δικηγόροι επεξεργάζονται και ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να καταλήξουν στην τελική συμφωνία.
Η επενδυτική εταιρία «Boston International Group» (BIG), η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και της ανάπτυξης, θα αγοράσει τις μετοχές του συλλόγου από την οικογένεια Σένσι, η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της Ρόμα από το 1993. Το κόστος της συμφωνίας αναμένεται να φτάσει στα 155 εκατομμύρια ευρώ.