Αισιόδοξος ο Κάρικ

Ο Μάικλ Κάρικ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προσεχές μέλλον. Ο διεθνής Άγγλος μέσος των «μπέμπηδων», ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες των νεαρών παικτών που φορούν τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Daily Mirror», τόνισε: «Τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα αυτή τη στιγμή, δίνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, και βέβαια έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε σπουδαία πράγματα και τη φετινή σεζόν. Αυτό σου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Όταν οι ιθύνοντες του συλλόγου μου πρότειναν πρόσφατα την ανανέωση της συνεργασίας μας, δεν το σκέφτηκα καθόλου, γιατί βλέπω τι μπορούμε να καταφέρουμε στο μέλλον και πόσο εντυπωσιακή μπορεί να γίνει αυτή την ομάδα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να περιμένω και θέλω να είμαι μέλος σε αυτό. Με εξιτάρει η σκέψη. Είναι κάτι που κάνει ξεχωριστό αυτό το σύλλογο και φυσικά ο προπονητής, που δεν εφησυχάζει καθόλου».
Όσον αφορά στη συνέχεια της σεζόν σχολίασε: «Ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα και συνήθως ο κρίσεις γίνονται με βάση τις επιτυχίες, οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε αυτή την ομάδα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κερδίσεις τίτλους και να συνεχίσεις να κερδίζεις για να θεωρείσαι μεγάλη ομάδα. Η εμφάνιση που κάναμε με αντίπαλο τη Σάλκε ήταν καταπληκτική, αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως ήταν ημιτελικός του Champions League, αλλά είναι προφανές πως πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν πριν συγκρίνουμε τη φετινή ομάδα με τα προηγούμενα χρόνια».