Ατέλειωτο πανηγύρι στο Μιλάνο!

Το Σαν Σίρο φόρεσε τα καλά του για τη φιέστα της Μίλαν και η Κάλιαρι δε... χάλασε το πάρτι. Οι «ροσονέρι» επιβλήθηκαν 4-1 των Σαρδηνών, στο τελευταίο φετινό παιχνίδι στην έδρα τους, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A και έκαναν το γύρο του θριάμβου, πανηγυρίζοντας με τους φιλάθλους τους το 18ο σκουντέτο στην ιστορία τους.
Η γιορτή ξεκίνησε από νωρίς, με την πορεία με ανοιχτό πούλμαν στους δρόμους της πόλης, όπου οι οπαδοί της ομάδας αποθεώσουν τους πρωταθλητές και συνεχίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη φιέστα που προηγήθηκε, η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με 3-0, χάρη δύο γκολ του Ρομπίνιο (22’, 35’) και ένα του Γκατούζο (23’), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με τον Κόσου στο 38’.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως η Μίλαν έφτασε σε ακόμη ένα τέρμα με τον Ζέεντορφ στο 76’, ενώ στο φινάλε πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Φιλίπο Ινζάγκι, μετά από απουσία 185 ημερών λόγω τραυματισμού, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους.