Επιμένει Μίλαν ο Πίρλο

Ο Αντρέα Πίρλο διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην συμφωνία με την Γιουβέντους. "Δεν είναι τίποτα αλήθεια για την Γιουβέντους. Αν είχα όντως υπογράψει με την Γιουβέντους, για ποιο λόγο να χρειαζόταν να μιλήσω με την Μίλαν. Θα περνούσα άλλα δέκα χρόνια στο Μιλάνο", δήλωσε ο Ιταλός άσος στην Corriere dello Sera της Παρασκευής.
"Θα μιλήσω με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι τις επόμενες ημέρες και έπειτα θα πάρουμε την απόφαση", τόνισε ο Πίρλο και πρόσθεσε: "Πάντως και οι δύο πλευρές πρέπει να συμφωνήσουν. Αν υπάρχουν οι σωστές συνθήκες και αν είναι ευχαριστημένοι, τότε θα ήμουν πολύ χαρούμενος να μείνω".
Η Μίλαν βασίζεται κατά κύριο λόγο σε παίκτες μεγάλης ηλικίας, αλλά και μεγάλης εμπειρίας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο οι οπαδοί της ομάδας δείχνουν πια την αντίδραση τους στην χρησιμοποίηση παικτών πάνω από τα 30. "Είναι η ώρα για τους ανθρώπους του σύλλογου να μας δείξουν τις προθέσεις τους. Αν δεν υπάρχει χώρος για τους παλιούς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά, ακόμα νιώθω νέος. Νιώθω ότι μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο για τρία με τέσσερα χρόνια ακόμα. Γι΄αυτό το λόγο και ένα μονοετές συμβόλαιο, δεν έχει νόημα".