"Πόλεμος" Μουρίνιο-Βαλντάνο στη Ρεάλ

Αδύνατη μοιάζει πλέον η συνύπαρξη του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Χόρχε Βαλντάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των ταραγμένων σχέσεων του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας παίχθηκε την Τρίτη (μετά το παιχνίδι με τη Χετάφε) και την Τετάρτη το πρωί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Ρεάλ στο Δημαρχείο της Μαδρίτης.
Την Τρίτη το βράδυ ο Βαλντάνο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για όλα όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό ο Μουρίνιο με αφορμή τα γεγονότα των αγώνων με την Μπαρσελόνα. Ο Αργεντίνος δεν δίστασε να γίνει επικριτικός λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πολύ ασχολούμαστε με τον Μουρίνιο τον τελευταίο καιρό. Καλό θα είναι να μειώσει λίγο τα ντεσιμπέλ".
Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έχει κάκιστες σχέσεις με τον Βαλντάνο, σήκωσε άμεσα το γάντι και μέσω του εκπροσώπου του Ελάδιο Παράμες έδωσε μία πληρωμένη απάντηση: "Ο Βαλντάνο μιλάει για λογαριασμό της Ρεάλ και όχι του Μουρίνιο. Ο προπονητής θα μιλάει όποτε το κρίνει απαραίτητο".
Μετά τα παραπάνω έγινε σαφές ότι το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών έχει βαρύνει επικίνδυνα κάτι που αποτυπώθηκε στην επίσκεψη της ομάδας στο Δημαρχείο της Μαδρίτης (με αφορμή βράβευση για την κατάκτηση του Κυπέλλου). Εκεί οι δύο άνδρες δεν αντάλλαξαν καν ματιά και κάθονταν έξι θέσεις μακριά ο ένας από τον άλλον.
contra.gr