Πανό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ!

Φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ ανέβασαν πανό της ομάδας τους στο Άνφιλντ, την ώρα που το KOP τραγουδούσε το "You'll Never Walk Alone". H χαρά του κόσμου των "μπέμπηδων" για το 19ο πρωτάθλημα είναι τεράστια και το πικάρισμα στους οπαδούς της Λίβερπουλ δεν έχει τελειωμό, ωστόσο το τελευταίο επεισόδιο στη κόντρα Mancunians και Liverpoolians ήταν τουλάχιστον ανέλπιστο!
Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ με την Τότεναμ, άγνωστοι "τρύπωσαν" στην πλευρά του γηπέδου απέναντι από το KOP και την ώρα που ακουγόταν το "You'll Never Walk Alone", ανέρτησαν πανό που έγραφε "M.U.F.C. 19 TIMES" δηλώνοντας φυσικά τα 19 πρωταθλήματα των "κόκκινων διαβόλων".
Συν τοις άλλοις, αμάξι περίμενε έξω από το Άνφιλντ τους υπεύθυνους αυτής της ενέργειας έτσι ώστε να τους απομακρύνει γρήγορα από το γήπεδο ενώ και άλλοι "συνεργοί" βρίσκονταν στις κερκίδες για να απαθανατίσουν το εν λόγω πανό.
Οι οργανωτές αυτής της συνωμοσίας φαίνεται ότι προέρχονταν από το περιοδικό οπαδών της Γιουνάιτεντ ονόματι "Red Issue" και ασφαλώς αυτή τους η πράξη αποτελεί ακόμα μια απάντηση στο περιβόητο πανό "Come Back When You Have Won 18" που είχαν κρεμάσει φίλοι της Λίβερπουλ το 1994, όταν η Μάντσεστερ μετρούσε ακόμα εννέα κατακτήσεις πρωταθλημάτων.
sport24.gr