Κυπελλούχος Σκωτίας η Σέλτικ

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα, η Σέλτικ επικράτησε με 3-0 της Μάδεργουελ στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας στο Χάμπντεν Παρκ και πανηγύρισε για 35η φορά το συγκεκριμένο τρόπαιο.
Οι «Καθολικοί», με τον Γιώργο Σαμαρά να ξεκινά βασικός, είχαν κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 32ο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Κι Σουνγκ-Γέουνγκ.
Η Μάδεργουελ θα μπορούσε να έχει φέρει το ματς στα ίσα μόλις 4 λεπτά αργότερα, όταν το σουτ του Γκάνινγκ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο Sam θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Χάτσινσον έδιωξε το σουτ του.
Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης που θα τους έβαζε ξανά στο ματς, αλλά το αυτογκόλ του Κρέγκαν στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σε σουτ του Γουίλσον στο 76` έβαλαν ουσιαστικά πρόωρο «τέλος» στο ματς. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό ο Μάλγκριου. Ο Σαμαράς παρακολούθησε τα τελευταία 25 λεπτά του ματς από τον πάγκο, καθώς στο 68` άφησε τη θέση του στον Στόουκς.