Ανανέωσε ο Κομπουαρέ

Ο τεχνικός της Παρί Σεν-Ζερμέν, Αντουάν Κομπουαρέ, επέκτεινε το συμβόλαιό του για ακόμα ένα χρόνο και έτσι θα παραμένει κάτοικος Παρισιού τουλάχιστον μέχρι και τον Ιούνιο του 2013. Ο 47χρονος προπονητής διαδέχθηκε τον Πολ Λε Γκέν το καλοκαίρι του 2009 και οδήγησε την ομάδα στο κύπελλο Γαλλίας την περασμένη περίοδο.
Η Παρί θα έχει και πάλι την ευκαιρία να υπερασπιστεί το τρόπαιο, καθώς στις 14 Μαΐου θα παίξει στον τελικό εναντίον της Λιλ. Επίσης στο πρωτάθλημα πάει στην τελευταία πεντάδα αγώνων όντας στην 4η θέση, έχοντας εξασφαλίσει θέση στο επόμενο Europa League, ενώ ελπίζει να προλάβει και τα προκριματικά του Champions League.
«Η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αντουάν Κομπουαρέ, για ακόμα μία σεζόν. Για το καλό της συνέχειας και της ικανοποίησης από την καλή δουλειά που έχει γίνει, ο σύλλογος αποφάσισε να βάλει σε ισχύ την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Κουμπουαρέ για ακόμα ένα χρόνο, που σημαίνει ότι θα μείνει στο Παρίσι μέχρι τον Ιούνιο του 2013», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των Παριζιάνων.