Καπέλο: «Διοίκηση και καλό κλίμα έδωσαν το πρωτάθλημα στην Μίλαν»

Την άποψή του για την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μίλαν εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως σημαντικό ρόλο για το πρωτάθλημα έπαιξε η διοίκηση των «ροσονέρι», αλλά και το καλό κλίμα μεταξύ των παικτών που ήταν αλλά και αυτών που προστέθηκαν στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καπέλο στην «Corriere della Sera» είναι: «Μετά την περίοδο του Calciopoli, αυτή είναι η πρώτη φορά όπου όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν για να είναι ανταγωνιστικές. Αυτός είναι ο λόγος που το συγκεκριμένο πρωτάθλημα μετράει αρκετά. Η διοίκηση ήταν πρωταγωνίστρια στην περίοδο των μεταγραφών.
Με τον Ίμπρα και τον Ρομπίνιο η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί ενώ στην πορεία το ρόστερ δυνάμωσε ακόμα περισσότερο με την έλευση των Φαν Μπόμελ και Κασάνο. Δεν υπάρχουν προβλήματα με τον Ίμπρα, το πολύ πολύ να τσαντίζεται όταν χάνει κάποιες προπονήσεις. Ο Κασάνο από την άλλη είναι ένας παίκτης που θέλει να παίζει, αλλά ο προπονητής έχει δείξει εξυπνάδα. Κατάφερε να δημιουργήσει ένα καλό περιβάλλον μεταξύ νέων και παλιών παικτών».