Ο Βαλντάνο έφυγε, ο Ζιντάν έρχεται

Παρελθόν από το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελεί από το απόγευμα της Τετάρτης ο Χόρχε Βαλντάνο. Όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ, οι κακές σχέσεις που διατηρεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο, επηρεάζουν το κλίμα στην ομάδα, ενώ πρόσφατα είχε αφήσει αιχμές για μη στήριξη από την πλευρά του μετά τις διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία του Κλος Γκόμεζ στον αγώνα με τη Σεβίλλη.
Εξάλλου, ο Βαλντάνο φέτος ήρθε πολλές φορές σε ρήξη με τον Πορτογάλο, ο οποίος είχε καταφέρει να περιορίσει σημαντικά τον ρόλο του στους "μερένχες", κάτι που τελικά "πλήρωσε" ο πρώην πλέον αθλητικός διευθυντής των Μαδριλένων.
Από εκεί και πέρα τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στη «βασίλισσα» και ο πρόεδρος των Μαδριλένων, θεωρεί τον «Ζιζού» τον καταλληλότερο για να βάλει σε τάξη την ομάδα. Ο Ζιντάν θα είναι υπεύθυνος για την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα των Μαδριλένων και θα γίνει το… δεξί χέρι του Ζοσέ Μουρίνιο από τη νέα σεζόν.