«Σίφουνας» η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε σαν «σίφουνας» από το «Ρίμποκ Στάντιουμ» καθώς συνέτριψε με 5-0 τη Μπόλτον και παρέμεινε χέρι-χέρι με την άσπονδη συμπολίτισσα της Σίτι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας το απόλυτο των νικών μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» υπερτερούν των «πολιτών» που νωρίτερα νίκησαν την Γουίγκαν με 3-0 στην ισοβαθμία έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, οι Γουέιν Ρούνεϊ και Χαβιέρ Ερνάντες.
Η Γιουνάιτεντ έκανε ονειρικό ξεκίνημα και μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Μεξικανός άσος με προβολή άνοιξε το σκορ. Ο Ρούνεϊ μετά από σέντρα του Φιλ Τζόουνς έκανε το 2-0 ενώ πέτυχε και το τρίτο γκολ των «κόκκινων διαβόλων» μετά από εντυπωσιακή κούρσα του Τζόουνς.
Ο Τσιτσαρίτο ανέβασε στο 58' τον δείκτη του σκορ ενώ στο 68' ο Ρούνεϊ με σουτ πέτυχε το 5-0. Παράλληλα για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά την συντριβή της Αρσεναλ, έφτασε σε χατ-τρικ.
Μοναδικό μελανό σημείο για την ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ο σοβαρός τραυματισμός του Τομ Κλέβερλεϊ που ενδέχεται να έσπασε το πόδι του.
sentragoal.gr