Η Μπόκα "σκότωσε" τη Ρίβερ!

Απόλυτη κυρίαρχος στα φετινά Superclásicos αναδείχτηκε η Μπόκα Τζούνιορς. Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων προ μερικών ημερών, η Μπόκα επικράτησε 2-0 με τέρματα του Νίκολας Μπλάντι, ενώ την Κυριακή ζευγάρωσε τις επιτυχίες απέναντι στη "μισήτη αντίπαλο", επικρατώντας αυτή τη φορά με 1-0 στο "Mundialista Mendoza".
Σκόρερ του νικητήριου τέρματος για τους "Xeneizes" ήταν ο Πάμπλο Μόουτσε, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βέγκα στο 29ο λεπτό.
Φυσικά, πέρα από το αγωνιστικό μέρος και την κατάκτηση του τροπαίου από τη Μπόκα υπήρχε και τεράστιο ενδιαφέρον στις εξέδρες, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά έχοντας μία ολόκληρη κατηγορία να τους χωρίζει (η Ρίβερ υποβιβάστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην ιστορία της).
Οι οπαδοί της Μπόκα δεν... χαρίστηκαν στους αντιπάλους τους και τους έκαναν "κηδεία", κάνοντας ενός λεπτού σιγή (!) αλλά και εμφανίζοντας στην εξέδρα τους φέρετρο με φανέλα της Ρίβερ πάνω σε αυτό και το όνομα του Πασαρέλα, καθώς επίσης μαύρες σημαίες και χιλιάδες αναμμένα κεριά ως ένδειξη πένθους...
sport24.gr