«Σκουλήκι και νυφίτσα ο Ράιαν Γκιγκς!»

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ράιν Γκιγκς ταλαιπωρήθηκε λόγω του… αμαρτωλού παρελθόντος του, αφού οι αποκαλύψεις για απιστίες του σεξουαλικά… ασυγκράτητου αστέρα της Μάντσεστερ Γ. έκαναν άνω - κάτω τόσο την ίδια την οικογένειά του, όσο και τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ.
Λίγους μήνες αργότερα, στην (σκανδαλοθηρική) εφημερίδα Sun, ο… απατημένος από τον ίδιο του τον αδερφό και τη γυναίκα του, Ρόντρι Γκιγκς μίλησε για πρώτη φορά για την παράνομη σχέση, που διέλυσε το γάμο του.
Ο Ρόντρι ήταν λάβρος για τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι Ράιαν δεν έχει ζητήσει ακόμα συγνώμη.
«Ο Ράιαν είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι τίποτα ως άνδρας. Είναι ένα σκουλήκι, μία νυφίτσα. Η Νατάσα (η σύζυγός του) ήταν όλη μου η ζωή και αυτός υποτίθεται ότι ήταν το πιο κοντινό πρόσωπο σε εμένα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρόντρι, για την σχέση του αδερφού του με την σύζυγο του!
Ωστόσο, ο Ρόντρι Γκιγκς προχώρησε και πιο πέρα αποκαλύπτοντας πως ο αδερφός του δεν έχει ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του: «Πάντα πίστευα ότι ήταν σπουδαίο άτομο, τώρα όμως ξέρω ότι δεν είναι. Είναι ντροπή. Δεν έχει ζητήσει ποτέ συγνώμη και είναι καλό που γνωρίζω ότι κατέστρεψε τη ζωή μου μόνο και μόνο για το σεξ.
Το πιο σκληρό πράγμα ήταν να τους φαντάζομαι μαζί. Όταν κάποιος είναι ο ήρωας σου για το περισσότερο κομμάτι της ζωής σου και μετά ανακαλύπτεις ότι σου έλεγε ψέματα και σε εξαπατούσε, και ότι κοιμόταν με τη γυναίκα σου πίσω από την πλάτη σου, αυτό είναι επώδυνο».
Παρόλα αυτά, ο Ρόντρι τόνισε πως προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί από τον γάμο του, αφού προσπαθεί να ξαναχτίσει τη σχέση με τη σύζυγο του: «Αγαπώ τη Νατάσα, είναι η γυναίκα μου, θέλω να προσπαθήσω να σώσω το γάμο μου. Αν μπορέσω θέλω να αποκτήσω μία καλή οικογένεια, ένα όμορφο σπιτικό. Πιστεύω ότι έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον Ράιαν σε νεαρή ηλικία».
sentragoal.gr