Διασυρμός του ΠΑΣ από τον Αστέρα Τρίπολης

Βαριά ήττα με 1-4 και αποκλεισμός από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης στους "Ζωσιμάδες". Μία ήττα που επιδείνωσε ακόμη περισσότερο το ήδη άσχημο κλίμα στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Αυτό το αποτέλεσμα φέρει προ των ευθυνών τους ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση και άπαντες πρέπει να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αναστρέψουν την κατάσταση. Όπως και στον αγώνα με τον Άρη, έτσι και σήμερα η ομάδα των Ιωαννίνων είναι ότι χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά καθώς αγνοεί τη νίκη από τις 2 Οκτωβρίου. Σήμερα ήταν ξανά μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και κυρίως μια ομάδα που δείχνει να μην ξέρει τι θέλει. Καλά θα κάνουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές να προσπαθούν όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους και να μην "κάθονται" πάνω στα συμβόλαιά τους και επίσης να μην εθελοτυφλούν και να βλέπουν την απόδοση της ομάδας κατάματα. Πάνω-κάτω είναι συγκεκριμένοι οι παίκτες που "τραβάνε" όλο το κουπί. Όπως επίσης και Αυτή η... Παναγία πόσο να βοηθήσει. Αν η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη (που δεν δείχνει το παραμικρό ίχνος βελτίωσης) δεν βάλει το χεράκι της τότε η Παναγία δεν μπορεί να τη σώσει. (photo από sport24.gr)
Μετά τη λήξη της συνάντησης αντιπροσωπεία των οργανωμένων πήγε στα αποδυτήρια θέλοντας να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τους θέσει προ των ευθυνών τους, αλλά εκείνη την ώρα τους μιλούσε ο Αναστασιάδης.
Για την ιστορία τα τέρματα σημείωσαν 75' Γεωργίου / 63' Τσαμπούρης, 66', 92' Ράγιο, 79' Χούλι.
Ο Μπουζίντ μετά το επεισόδιο που είχε με τον Αναστασιάδη στην προπόνηση, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα με σκοπό να λύσει το συμβόλαιό του.