«Ανοικτός» για Παρί ΣΖ ο Μαλντίνι

Ο Πάολο Μαλντίνι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σμίξει με τους Λεονάρντο και Κάρλο Αντσελότι στην Παρί Σεν-Ζερμέν μιας και δηλώνει πως οι πόρτες της Μίλαν είναι κλειστές για τον ίδιο παρά την τεράστια προσφορά του στους «ροσονέρι».
Ο θρυλικός αμυντικός που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2009, θα ενδιαφερόταν να εργαστεί στον παριζιάνικο σύλλογο είτε σαν μάνατζερ, είτε σαν προπονητής.
«Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση ακόμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει…Συναντήθηκα με τον πρόεδρο της Παρί και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, πέρα από τους Λέο και Κάρλο».
«Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω: εμπειρία και μεράκι για το άθλημα. Εχω την επιθυμία να αφοσιωθώ σε ένα σοβαρό πρότζεκτ. Όμως ποτέ δεν ζήτησα κάτι από κανένα».
Οσον αφορά τη Μίλαν, την ομάδα που υπηρέτησε για 24 χρόνια, ο Μαλντίνι δήλωσε πως κάποιος δεν τον θέλει καθώς η επιστροφή σε κάποιο άλλο πόστο μπλοκαρίστηκε σε δύο περιπτώσεις!
«Ο Μπερλουσκόνι είχε αναφέρει το όνομα μου πολλές φορές όπως και η κόρη του Μπάρμπαρα αλλά δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Ο Λεονάρντο με ήθελε κοντά στην ομάδα ενώ ο Αλέγκρι ως μεσάζον ανάμεσα στους παίκτες και την διοίκηση.
Επιπλέον πολλοί πρώην μου συμπαίκτες με ήθελαν πίσω στο Μιλανέλο. Αλλά η πόρτα παραμένει κλειστή. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται γι αυτό».
sentragoal.gr