Ανανέωσε στη Μπάρσα ο Αμπιντάλ

Όπως αναφέρει η «El Mundo Deportivo», ο Ερίκ Αμπιντάλ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπαρσελόνα. Ο Γάλλος αριστερός μπακ βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο των ΠΣΖ, Μάντσεστερ Σίτι και Αρσεναλ αλλά τελικά συμφώνησε να επεκτείνει την παραμονή του στο «Καμπ Νου» για τρεις ακόμα σεζόν. Το συμβόλαιο του Αμπιντάλ στη Μπαρσελόνα θα ανανεώνεται στο τέλος της κάθε χρονιάς.
Μπορεί να πέρασε από… χίλια κύματα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από την Καταλωνία ο Ερίκ Αμπιντάλ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπαρσελόνα!
Ο Γάλλος αμυντικός βρισκόταν εδώ και σχεδόν ένα χρόνο σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Σάντρο Ροσέλ, αλλά μία οι σκέψεις για μία νέα πρόκληση, μία οι προτάσεις (ανεπίσημες) και την… παράλλη το «αγκάθι» της χρονικής διάρκειας, είχαν βάλει «πάγο» στις συζητήσεις των δύο πλευρών.
Όλα όπως φαίνεται πως τελείωσαν θετικά για τους «μπλαουγκράνα» που θα διατηρήσουν το βασικό τους αριστερό μπακ, όπως έγραψε και η εφημερίδα «La Vanguardia», που επικαλείται πηγές μέσα από τη διοίκηση του κλαμπ!
Οι συγκεκριμένες πηγές επιβεβαιώνουν την εξέλιξη τονίζοντας πως το θέμα έχει λήξει θετικά και πλέον υφίσταται οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Μπαρσελόνα και Αμπιντάλ για ανανέωση της συνεργασία τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κρίση στις σχέσεις των δύο πλευρών, τους τελευταίους μήνες ήταν μία μη αναμενόμενη εξέλιξη, αφού ο Αμπιντάλ είχε απολαύσει επίθεση αγάπης από όλη την κοινωνία της Μπάρσα με αφορμή την περιπέτεια υγείας του, τον περασμένο Μάρτιο.
Με αποκορύφωμα -βεβαίως- την απόδοση του περιβραχιόνιου στον Γάλλο αμυντικό, τον περασμένο Μάιο στον τελικό του Γουέμπλεϊ, για να είναι ο «Αμπι» αυτός που θα έχει την τιμή να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ!
Φυσικά, για την είδηση αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση της διοίκησης των «μπλαουγκάνα»…
sentragoal.gr