Εστειλαν σφαίρα στον Φέρντιναντ!

Ενα περίεργο θέμα αποκάλυψε ο βρετανικός Τύπος, που αφορά στον αμυντικό της ΚΠΡ, Αντον Φέρντιναντ και μια σφαίρα που έλαβε, μέσω ταχυδρομείου!
Λιγότερο από 24 ώρες πριν η ΚΠΡ αντιμετωπίσει την Τσέλσι του Τζον Τέρι για το Κύπελλο Αγγλίας, ο οποίος έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον Φέρντιναντ, τα οποία ωστόσο δεν αποδείχθηκαν ποτέ βγήκε στο προσκήνιο το παραπάνω περιστατικό...
Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι αρνείται οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά, ωστόσο, έπειτα από μήνυση που του έγινε θα παραστεί στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν σε λίγες ώρες στο «Λόφτους Ρόουντ» και το κλίμα είναι ήδη ηλεκτρισμένο.
«Ερευνούμε την κατηγορία που μας έγινε από την ομάδα της ΚΠΡ. Πράκτορες από το Φούλαμ και το Χάμερσμιθ έχουν αναλάβει την υπόθεση» είπε εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ σχετικά με το συμβάν.
Πάντως από τις δυο ομάδες γίνονται προσπάθειες για να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι με τον προπονητή της Τσέλσι, Βίλας Μπόας να προτρέπει τους παίκτες να δώσουν τα χέρια στο αυριανό ματς.
sentragoal.gr