Τον δασκάλεψε κι όπου φύγει-φύγει...

Υστερα από 1,5 μήνα θητείας στα Γιάννενα και συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Αγγελος Αναστασιάδης έμελλε στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Παναιτωλικό να παίζει πολλά σε ό,τι αφορά το μέλλον του στην ομάδα.
Πέρα όμως από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το «διαζύγιο» με τον Μπακαγιόκο, που ήρθε να προστεθεί σε αυτά των Μαμαντού Μπαγκαγιόκο και Κουέβας αλλά και στον παραγκωνισμό των Ζαϊρί και Κεϊτά, επιβεβαίωσε το πρόβλημα του Αγγελου με τους ξένους. Τελευταίο κρούσμα το πρόωρο «αντίο» του Κρίστιαν Νέμεθ, που ήρθε, είδε και τελικά απήλθε...
Τα άσχημα εργομετρικά ήταν η επίσημη εκδοχή που του έδωσε ο ίδιος ο Μακεδόνας τεχνικός, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ούγγρος δεν μπήκε καν στον κόπο να το κουράσει περισσότερο, όταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, άκουσε από πρώτο χέρι τις συμβουλές του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ζουάντ Ζαϊρί για τις προπονητικές ιδιαιτερότητες του Αγγελου.
Το αίσθημα φυγής έγινε πιο έντονο όταν, επιστρέφοντας η αποστολή από την Τρίπολη, έμαθε για τα παράπονα των Βάντερσον (έγινε αλλαγή στο 30') και Μπεσέρα (δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της χρονιάς με τον Παναιτωλικό) αλλά και τα οικονομικά προβλήματα των συγκεκριμένων αλλά και του συνόλου των παικτών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Βάντερσον, ο οποίος ζει με δανεικά που του στέλνει ο πατέρας του από τη Βραζιλία...
sentragoal.gr