ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-2

Μετά από 5 διαδοχικές ήττες στα Ιωάννινα σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Ατρόμητος πήρε την πρώτο του «διπλό» στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, επί του ΠΑΣ, με 2-1. Η νίκη επανέφερε την ομάδα του Περιστερίου στην 5η θέση (μετά την αναβολή του ΑΕΚ-ΟΦΗ) και σε τροχιά… πλέι οφ, ενώ για τους γηπεδούχους ήταν το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα μετά από 2 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς που έδωσε.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ατρόμητος προηγήθηκε με το πλασέ του Τάτου, μετά την προσωρινή απόκρουση του Κηπουρού στο σουτ του Σφακιανάκη. Ακολούθησαν δύο τεράστιες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα, πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, όταν οι Νάστος και Πατσατζόγλου απέκρουσαν πάνω στη γραμμή τα σουτ των Μπακαγιόκο και Μήτρογλου αντίστοιχα.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη επιλογή στο δεύτερο μέρος από το να πιέσουν για να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση. Παίζοντας πιο ψύχραιμα, ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ, καταπληκτικό σε δημιουργία κι εκτέλεση. Ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ με πάσα στον Μπρίτο, αυτός με απευθείας πάσα στον Μήτρογλου κι ο τελευταίος με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος θα έπαιρνε μία άνετη νίκη, ο διαιτητής Τριτσώνης «έβαλε φωτιά» στο ματς, όταν εφηύρε πέναλτι σε πέσιμο του Γεωργίου από μαρκάρισμα του Δημούτσου, στο 74ο λεπτό. Οι δύο παίκτες είχαν περίπου ένα μέτρο απόσταση ο ένας από τον άλλον και είναι απορίας άξιον πως ο Αθηναίος ρέφερι ενώ ήταν τόσο κοντά στην φάση είδε παράβαση.
Ο Μπακαγιόκο στο 75΄ έδωσε νέες ελπίδες στην ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη (1-2), αλλά το σκορ δεν άλλαξε…
Ναυτεμπορική