Μαραντόνα για Πελέ: «Να γυρίσει στο μουσείο και να πάρει το σωστό χάπι! Εμφανίζεται μόνο για βραβεύσεις και δεν δουλεύει εδώ και 20 χρόνια!»

"Γύρνα στο μουσείο και πάρε το σωστό χάπι", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα προς τον Πελέ μέσω συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μπουένος Άιρες, με τον "Πίμπε Ντ' Όρο" να συμπληρώνει: "Ο Πελέ δεν μπορεί να κάνει λάθος στα φάρμακα και να κάνει βλακείες. Αυτό συμβαίνει όταν μπερδεύει το λευκό χάπι με το κόκκινο. Εμφανίζεται μόνο για βραβεύσεις και δεν δουλεύει εδώ και 20 χρόνια".
Αυτά τα λόγια από τον τεχνικό της Αλ Βασλ ήρθαν μάλιστα λίγο μετά τα εγκαίνια αγάλματος προς τιμή του Πελέ στο στάδιο του Λιμπρεβίλ, στη Γκαμπόν, το οποίο θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Κυριακή τον τελικό του Κόπα Άφρικα.
"Προτιμώ να πιω μία μπύρα με τον Ρονάλντο, να είμαι φίλος του Ζίκο, να μπορώ να μιλήσω με τον Ριβελίνο. Από το να ανήκω στην οικογένεια της FIFA προτιμώ να είμαι ορφανός", κατέληξε στις δηλώσεις του αναφορικά με τον 71χρονο Βραζιλιάνο.