Ματσάρα στη Γαλλία! Λιόν-Παρί ΣΖ 4-4!

Η Παρί Σεν-Ζερμέν προηγήθηκε με τον Οαρό στο "Ζερλάν", αλλά ο Γάλλος στράικερ της χάρισε την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Λιόν, κάνοντας το 4-4 στο 94', στο καλύτερο ματς φέτος στην Ευρώπη.
Οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 21' με τον Γκιγιόμ Οαρό, αλλά αυτός τελικά τους χάρισε τον βαθμό διαμορφώνοντας το τελικό 4-4 στο 94' με το δεύτερο τέρμα του στο ματς.
Ο διεθνής Γάλλος στράικερ έκανε το 0-1 με εξαιρετικό πλασέ από πάσα του Μενέζ, σε εντυπωσιακή κομπίνα σε φάουλ από δεξιά, ενώ στο 29' ο Οαρό αστόχησε από κοντά σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Λορίς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Η Λιόν κατάφερε να κάνει ανατροπή και να προηγηθεί με 3-1, πετυχαίνοντας 3 γκολ μέσα σε 7 λεπτά.
Ο Μπαφετιμπί Γκομίς ισοφάρισε στο 34' και δύο λεπτά αργότερα ο Λισάντρο Λόπες ολοκλήρωσε την ανατροπή, ενώ με τρομερό σουτ ο Μπάστος έκανε το 3-1 στο 40'.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Νενέ με εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 3-2, αλλά η Λιόν πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στο 58' με τον Μπριάν. Ο Σεαρά στο 73' μείωσε σε 4-3 με διαγώνιο σουτ, από ασίστ του Οαρό και H Παρί άρχισε να πιέζει για τηN ισοφάριση, χάνοντας 3-4 κλασικές ευκαιρίες, μέχρι την λύτρωση στην τελευταία φάση.
Ο Γκιγιόμ Οαρό με κεφαλιά στο 94' διαμόρφωσε το τελικό 4-4, ενώ θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος παίκτης είχε ισοφαρίσει σε 2-2 την Μονπελιέ στο ντέρμπι κορυφής. με πληροφορίες από sport24.gr