Λιλ - Μπορντό 4-5!

Ποδοσφαιρική… πανδαισία θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση στο «Μετροπόλ», εκεί όπου η Μπορντό επικράτησε της Λιλ με 4-5.
Στο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Ligue 1, οι «Γιρονδίνοι», βρέθηκαν στο 60ο λεπτό να προηγούνται με 1-4 των «λιλουά», οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 4-4, ωστόσο ο Ομπρανιάκ έδωσε την χαριστική βολή στην πρώην ομάδα του στο 90'+3'!
Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την Μπορντό, όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Μορίς – Μπελέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Πέντε λεπτά μετά ο Ρόζεναλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε η αντεπίθεση της Μπορντό! Στο 17' το χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της «FCGB», από την Λιλ, Λουντοβίκ Ομπρανιάκ, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα, το οποίο και διεύρυναν οι Μορίς – Μπελέ (50') και Γκουφράν (60').
Όμως η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν τα παράτησε. Αρχής γενομένης με τον Εντέν Αζάρ που μείωσε σε 2-4 στο 65'. Τον… (παρολίγον) θρίαμβο της ομάδας της βόρειας Γαλλίας, θα ολοκλήρωναν οι Ντεμπισί (65') και Ρου (90'). Αλλά… ο Ομπρανιάκ με γκολ – μαχαιρά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Μπορντό.
sentragoal.gr